fbpx

Што може да преземам кога Телеком не ми одговара на барањето за дислокација на бандери?

Пред една година поднесов барање до Т-мобиле за дислокација на две бандери пред мојата гаража и сè уште немам одговор. Што можам правно да преземам?

Одговара Андријана Марковска од Македонското здружение на млади правници.

Тагови: