fbpx

Дали ако нов апарат се расипе треба да се однесе на сервис или нов да ми дадат?

Купив на попуст електричен апарат ама ми се расипа. Чекам веќе две недели да се однесе на сервис. Дали треба да се однесе на сервис или треба нов да ми дадат? Одговара Мартина Грнчаровска од Организацијата на потрошувачи на Македонија.