fbpx

Каде да може да поднесам жалба против управител на куќен совет?

Цело време добиваме различни пресметки за одржување. Eдна пресметка е за 52 стана, друга за 50, трета за 51 стана и последната пресметка е за 49 стана, а зградата има 57 станови.

Одговараат од Регулаторната комисија за домување.