fbpx

Права на потрошувачи

images prasaj Sto da napravam dokolku od firmata ili prodavnicata odbijat da mi go zamenat proizvodot

Што да направам доколку од фирмата или продавницата одбијат да ми го заменат производот?

...

images prasaj Kolku cini premestuvanje na strujomer po baranje na korisnikot nadvor od dvornoto mesto

Колку чини преместување на струјомер по барање на корисникот надвор од дворното место?

...

images prasaj Dali za premestuvanje na strujomer po baranje na EVN korisnikot gi snosi trosocite za premestuvanje

Дали за преместување на струјомер по барање на ЕВН корисникот ги сноси трошоците за преместување?

...

images prasaj Zosto iako podnesov za legalizacija vo periodot koga legalizacijata bese edno evro za kvadrat dobiv resenie vo koe treba da platam celosna cena

Зошто иако поднесов за легализација во периодот кога легализацијата беше едно евро за квадрат добив решение во кое треба да платам целосна цена?

Поднесов барање за легализација во периодот кога легализацијата беше едно евро за квадрат сега добив решение во кое треба да платам целосна цена...

images prasaj Sto da napravam dokolku investitorot gi probie rokovite za izgradba

Што да направам доколку инвеститорот ги пробие роковите за изградба?

...

images prasaj Kade mozam da prijavam kupen rasipan aparat koj od prodazniot salon odbivaat da go servisiraat ili zamenat so nov

Kаде можам да пријавам купен расипан апарат кој од продажниот салон одбиваат да го сервисираат или заменат со нов?

...

images prasaj Vrz osnova na koj dokument se naplaka nov priklucok na korisnici koi bile iskluceni

Врз основа на кој документ се наплаќа нов приклучок на корисници кои биле исклучени?

...

Тагови