fbpx

Зошто токму жените се најчести жртви на семејно насилство и сексуално вознемирување?

Зошто токму жените се најчести жртви на семејно насилство и сексуално вознемирување? Одговара Наташа Димитровска од Националната мрежа против насилство врз жените и семејното насилство