Тагови

Таг: бесплатна правна помош

Како може да ми помогне Хелсиншкиот комитет за човекови права во случај на семејно насилство?

Одговара Зоран Василески од Хелсиншкиот комитет за човекови...

Кои се условите да добијам бесплатна правна помош од Министерството за правда?

Одговара Владимир Делов од Министерството за...

Дали државата нуди бесплатна правна помош за граѓаните?

Одговара Владимир Делов од Министерството за...

Каков вид на бесплатна правна помош можам да добијам од Министерството за правда?

Одговара Владимир Делов од Министерството за...