fbpx

Тагови

Таг: биодиверзитет

images prasaj Kolku zagaduvanjeto vlijae na biodiverzitetot
Колку загадувањето влијае на биодиверзитетот?

Одговара Ана Петровска од Министерството за животна средина и просторно...