fbpx

Тагови

Таг: бонус

images prasaj Koj odreduva kolku se plaka rabota na praznik i rabota za vreme na vikend
Кој одредува колку се плаќа работа на празник и работа за време на викенд?

Одговара Златко Стојановски од Државниот инспекторат за...