fbpx

Тагови

Таг: детски додаток

Дали невработените кои земаат социјална помош, детски додаток или друг вид помош треба да пријавуваат данок?

Одговара Мухедин Авдиќ, раководител на сектор за даноци во Управата за јавни...

Дали корисниците на социјална помош можат да користат детски додаток за нивните деца?

Дали на лицата кои земаат социјална помош им следува и детски додаток за нивните деца? ...