fbpx

Тагови

Таг: градинка

dali za dve neplateni smetki gradinkata ima pravo da ne go zgrizi deteto featured
Дали за две неплатени сметки градинката има право да не го згрижи детето?

За ова прашање ќе ве упатам да се обратите во градинката, бидејќи секоја градинка има правилник за внатрешна...

images prasaj Dali samohranite roditeli se oslobodeni od plakanje gradinka
Дали самохраните родители се ослободени од плаќање градинка?

Одговара Вера Ристовска од Министерството за труд и социјална...