fbpx

Тагови

Таг: градска средина

images prasaj Dali postoi zakon so koj se regulira cuvanjeto dobitok i zivina vo gradska sredina intro
Дали постои закон со кој се регулира чувањето добиток и живина во градска средина?

Одговара Николче Бабовски од Агенцијата за храна и...