Тагови

Таг: имунизација

Дали од вакцините може да се добие аутизам и други невролошки заболувања?

Одговара спец. д-р. Соња Ралева од поликлиниката „Бит...

Кои се несаканите ефекти од вакцините?

Одговара спец. д-р. Соња Ралева од поликлиниката „Бит...

Зошто е важна вакцинацијата на децата?

Одговара спец. д-р. Соња Ралева од поликлиниката „Бит...