Тагови

Таг: инвеститори

Колкав треба да биде процентот на зеленило околу зградите и дали тоа го почитуваат инвеститорите?

Одговара Ана Петровска од Министерството за животна средина и просторно...

Дали инвеститорите за непродадените станови плаќаат данок на имот?

Одговара Ваљон Салиу, портпарол на Град...

Што да направам доколку инвеститорот ги пробие роковите за изградба?

Одговара Јована Јовановска oд Хелсиншкиот комитет за човекови...

Дали во новоизградена зграда со непродадените станови инвеститорот има право да учествува во донесување на одлуки?

Одговара Башким Алили од Регулаторната комисија за...

Дали е должен инвеститорот да обезбеди гаражно место за секој стан во објектот?

Дали е должен инвеститорот да обезбеди гаражно место за секој стан во објектот? ...

Каква стратегија треба да има владата за домашните инвеститори?

Каква стратегија треба да има владата за домашните инвеститори?Одговара Весна...