Тагови

Таг: јавен простор

Дали може да се снимаат полицајци на јавен простор додека се на должност на јавни настани?

 Како новинари често се наоѓаме во конфликтни ситуации со полициските...

Дали во полиција може да се пријави сексуално вознемирување на јавен простор?

Одговара Гоце Андреевски од Министерството за внатрешни...

Каде да го пријавам соседот што ја изгради пола улица со натрешница тврдејќи дека е негово местото?

Одговара Емил Лазаревски, портпарол на општина...