fbpx

Тагови

Таг: Јавни набавки

se urivaat rekordi vo javni nabavki bez oglasi featured
Се уриваат рекорди во јавни набавки без огласи

Во периодот јануари-ноември 2022 година вредноста на нетранспарентни јавни набавки реализирани во постапки...