fbpx

Тагови

Таг: камери

dali liftovite vo zgradite se smetaat za zaednicki prostorii i dali e dozvoleno postavuvanje na kameri vo niv intro
Дали лифтовите во зградите се сметаат за заеднички простории и дали е дозволено поставување на камери во нив?

...