Тагови

Таг: корисници

Потрошувачки права: Колку треба да изнесува долгот за ЕВН да ја исклучи струјата на корисниците?

Ако го видите нашиот Марко бушав и неиспеглан не е затоа што го мрзи да пегла и да се чешла...

Врз основа на кој документ се наплаќа нов приклучок на корисници кои биле исклучени?

Одговара Атанас Ковачевски од ЕВН...

Во кои случаи и под кои услови се исклучува струјата на корисници?

Одговара Вјоса Селими од ЕВН...

Колку треба да изнесува долгот за ЕВН да ја исклучи струјата на корисниците?

Одговара Вјоса Селими од ЕВН...

Дали корисниците на социјална помош можат да користат детски додаток за нивните деца?

Дали на лицата кои земаат социјална помош им следува и детски додаток за нивните деца? ...