Тагови

Таг: лаборатории

Колку вкупно тестирање може да спроведат државните лаборатории дневно?

Одговара д-р. Иринка Сотирова Бухова, директорка на Државниот санитарен и...

Има ли поплаки дека граѓаните не можеле да се тестираат за КОВИД – 19?

Одговара д-р. Иринка Сотирова Бухова, директорка на Државниот санитарен и...

Дали се тестираат сите пациенти кои ќе пројават симптоми на КОВИД – 19?

Одговара д-р. Иринка Сотирова Бухова, директорка на Државниот санитарен и...