fbpx

Тагови

Таг: малолетник

images prasaj Dali soglasnosta za patuvanje vo stranstvo na dete mora da ja potpisat dvajcata roditeli intro
Дали согласностa за патување во странство на дете мора да ja потпишат двајцата родители?

Одговара Гоце Андреевски од Министерството за внатрешни...

images prasaj Dali maloletnik moze da poseduva moped na negovo ime
Дали малолетник може да поседува мопед на негово име?

Одговара Тони Ангеловски од Министерството за внатрешни...