Тагови

Таг: мандат

Дали по завршувањето на мандатот можам да се вратам на старото работно место кое ми е во мирување?

Одговара Ина Џугуманова од Хелсиншкиот комитет за човекови...

Дали директор на основно училиште го следува работно место после истекот на мандатот за директор?

Дали директор на основно училиште го следува работно место после истекот на мандатот за...