fbpx

Тагови

Таг: надлежности

do koja institucija treba da se obratam i kakva e postapkata za dobivanje dozvola za kopanje bunari featured
До која институција треба да се обратам и каква е постапката за добивање дозвола за копање бунар?

До која институција треба да се обратам и каква е постапката за добивање дозвола за копање...