Тагови

Таг: онлајн купување

Дали е безбедно купување лекови преку Интернет?

Одговараат од Агенцијата за лекови и медицински...

Каде да се обратам кога од веб страницата каде што го купив производот не сакаат да ми го заменат?

Купив производ од веб страна, но не ми одговара. Зошто не ми дозволуваат да го заменам производот со друг...