fbpx

Тагови

Таг: осигуреници

images prasaj Kolku se naplaka pregledot kaj maticen ginekolog za osigurenickite na tovar na FZORSM intro
Колку се наплаќа прегледот кај матичен гинеколог за осигуреничките на товар на ФЗОРСМ?

Одговараат од Фондот за здравствено...

images prasaj Koi prava osigurenicite gi ostvaruvaat vo Komisijata za ocenka na rabotnata sposobnost intro
Кои права осигурениците ги остваруваат во Комисијата за оценка на работната способност?

Одговара д-р. Мице Бошковски од Комисијата за оцена на работна...