Тагови

Таг: паркинг

Дали може не се платат казните за паркинг кои се водат како дневна паркинг карта и дали застаруваат?

Одговара Емил Лазаревски од Општина...

Кога е дозволен повластен паркинг во Општина Центар?

Одговара Емил Лазаревски од Општина...

Дали постои закон со кој се регулира оставањето на стари отпад возила на паркинзи?

Одговара Гоце Андреевски од Министерството за внатрешни...

Дали е дозволено на градски паркинг да си поставиш заштитна рампа?

Одговара Ваљон Салиу, портпарол на Град...