fbpx

Тагови

Таг: патишта

izjavite za izgradenite patista ja otkrivaat propagandata featured
Изјавите за изградените патишта ја откриваат пропагандата

Помпезни изјави за големи инфраструктурни успеси. Премиерот Димитар Ковачевски и министрите во Владата се...

images prasaj Koga ke se zavrsi so rekonstrukcija bulevarot ASNOM
Кога ќе се заврши со реконструкција булеварот АСНОМ?

Одговара Ваљон Салиу, портпарол на Град...

images prasaj Koga Butel i Cair ke bidat povrzani so drugiot del od gradot so velosipedska pateka
Кога Бутел и Чаир ќе бидат поврзани со другиот дел од градот со велосипедска патека?

Одговара Ваљон Салиу, портпарол на Град...