fbpx

Тагови

Таг: питка вода

kako da se postapuva vo uslovi na poplava so hranata vodata za pienje i zivotnite intro
Како да се постапува во услови на поплава со храната, водата за пиење и животните?

Одговара Николче Бабовски од Агенцијата за храна и ветеринарство....

images prasaj Koj i kako go meri kvalitetot na vodata za pienje intro
Кој и како го мери квалитетот на водата за пиење?

Одговара Зоран Недевски од ЈП „Водовод и Канализација –...