Тагови

Таг: правна помош

Дали доколку жртва на семејно насилство е без приходи може да добие бесплатна правна помош?

Одговара Зоран Василески од Хелсиншкиот комитет за човекови...

Како може да ми помогне Хелсиншкиот комитет за човекови права во случај на семејно насилство?

Одговара Зоран Василески од Хелсиншкиот комитет за човекови...

Сметката ми е блокирана не можам да си ја земам пензијата. Немам средства за правна помош, како може да ми помогне државата?

Одговара Александар Видиновски од Министерството за...

Дали државата нуди бесплатна правна помош за граѓаните?

Одговара Владимир Делов од Министерството за...

Каков вид на бесплатна правна помош можам да добијам од Министерството за правда?

Одговара Владимир Делов од Министерството за...