Тагови

Таг: продажба

Дали може ист производ во некои продавници да е заведен како домашен, а во други како странски?

Одговара Михајло Михаилов од Управата за јавни...

Дали може да ми издадат дупликат фискална сметка?

Одговара Мартина Грнчаровска од Организацијата на потрошувачи на...

Потрошувачки права: Каде може да се обратам доколку моите потрошувачки права се прекршени?

Ако на врата ви донесат игла, а вие на Фејсбук сте порачале локомотива, тоа не значи дека тие имаат „од игла...

Дали се регулира продажбата преку Фејсбук?

Одговара Александра Котели од Државниот пазарен...

Дали е безбедно да се оставаат личните податоци на фирмите кои продаваат онлајн?

Одговара Емилија Гиноска од Агенцијата за заштита на личните...

Кој е надлежен за носење одлука за сечење на дрвјата во централното градско подрачје и нивна продажба?

Одговара Ваљон Салиу од Град...

Дали малцински акционер има право на обештетување по акција од продажба која ја врши мнозинскиот акционер?

Малцинскиот акционер 16 години нема добиено ни денар зошто мнозинскиот акционер работи со...