fbpx

Тагови

Таг: расипан апарат

images prasaj Kade da se obratam za rasipan aparat pod garancija koga firmata od kade sto go kupiv e vo stecaj
Каде да се обратам за расипан апарат под гаранција кога фирмата од каде што го купив е во стечај?

Одговара Бранко Костовски од Организацијата на потрошувачите на...

images prasaj Kade mozam da prijavam kupen rasipan aparat koj od prodazniot salon odbivaat da go servisiraat ili zamenat so nov
Kаде можам да пријавам купен расипан апарат кој од продажниот салон одбиваат да го сервисираат или заменат со нов?

Одговара Бранко Костовски од Организацијата на потрошувачите на...