fbpx

Тагови

Таг: рефундација

refundacija na parite za zdravstveni uslugi emotiven rolerkoster featured
Рефундација на парите за здравствени услуги – емотивен ролеркостер

Ако успееш да најдеш лек, ќе платиш со свои пари, па ќе чекаш Фондот за здравствено осигурување да ти врати...

images prasaj Dali se refundiraat samo lekovi sto se na pozitivnata lista i kolku procenti od sumata se refundira intro
Дали се рефундираат само лекови што се на позитивната листа и колку проценти од сумата се рефундира?

Одговараат од Фондот за здравствено...

images prasaj Kakva e postapkata za refundacija na lekot Kleksan Clexane intro
Каква е постапката за рефундација на лекот Клексан (Clexane)?

Одговараат од Фондот за здравствено...