fbpx

Тагови

Таг: родова еднаквост

Во која област родовата еднаквост е најизразена?

Одговара Валентина Дисоска од Здружението на бизнис...

Кои мерки треба да се спроведат за да се постигне родова еднаквост?

Одговара Валентина Дисоска од Здружението на бизнис...

Зошто има повеќе мажи на раководни позиции отколку жени?

Одговара Валентина Дисоска од Здружението на бизнис...