Тагови

Таг: Скопје

Луна парк – таен план за скапа забава

Трета мајка за скопскиот Луна парк. 26 реквизити на постоечкиот простор се ново ветување дека следната есен...

Кои делови од Скопје треба да се зазеленат?

Одговара Ваљон Салиху од Град...

Кога градот ќе добие нови градски автобуси?

Одговара на прашањето дава портпаролот на Град Скопје Ваљон...

Кој е одговорен за одржувањето на фонтаните во Скопје?

Одговара Ваљон Салиу од Град...