fbpx

Тагови

Таг: Транспарентност

osmislenite objavi i soopstenija od instituciite se kvazi transparentnost featured
Осмислените објави и соопштенија од институциите се квази транспарентност

Комуникацијата или односите со јавноста се заменуваат со мешавини од комерцијалниот...

otcetnosta na drzavnite funkcioneri zaglavi vo 2021 godina featured
Отчетноста на државните функционери заглави во 2021 година

Во 2018 година, тогашниот министер за комуникации, транспарентност и отчетност Роберт Поповски ја промовираше...

vrakanje na vladinite kampanji vo privatnite mediumi alibi za borba so dezinformaciite featured
Враќање на владините кампањи во приватните медиуми: Алиби за борба со дезинформациите

Законските измени за враќање на платените реклами во приватните медиуми се блокирани во Собранието, но тоа...