fbpx

Тагови

Таг: урбанизација

images prasaj Kolkav treba da bide procentot na zelenilo okolu zgradite i dali toa go pocituvaat investitorite
Колкав треба да биде процентот на зеленило околу зградите и дали тоа го почитуваат инвеститорите?

Одговара Ана Петровска од Министерството за животна средина и просторно...