Тагови

Таг: вакцини

Дали од вакцините може да се добие аутизам и други невролошки заболувања?

Одговара спец. д-р. Соња Ралева од поликлиниката „Бит...

Кои се несаканите ефекти од вакцините?

Одговара спец. д-р. Соња Ралева од поликлиниката „Бит...

Зошто е важна вакцинацијата на децата?

Одговара спец. д-р. Соња Ралева од поликлиниката „Бит...

Дали децата кои ги немаат примено сите вакцини ќе може да се запишат во училиште?

Одговара др. Злате Мехмедовиќ, директор на Здравствен Дом -...

Зошто плаќаме здравствено осигурување, а мораме приватно да ги купуваме вакцините за тетанус?

Одговара др. Сања Маринковиќ од Клиниката за инфективни...