fbpx

„Алергична“ Саботажа

„Алергична“ Саботажа, е првично емитувана на 19 јануари 2018 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.

Тагови: