fbpx

Данило Коцевски: Се уништи естетиката на Скопје

Немилосрдната урбанизација, збиените градби го уништија духот на Скопје. Главниот град стана пример за погрешна архитектонска естетика, објаснува хроничарот на Скопје, Данило Коцевски.

Тагови: