fbpx

„Завидлива“ Саботажа

„Завидлива“ Саботажа, е првично емитувана на 25 септември 2017 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“  и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.

Тагови: