fbpx

„Заслепена“ Саботажа

„Заслепена“ Саботажа, емитувана на 02 октомври 2017 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.

Тагови: