fbpx

Зоки Бејбе: Родители, учете ги децата на добро домашно воспитување

Денешните родители се натпреваруваат со информатичките технологии за улогата на воспитувач во семејството, вели Зоран Ристевски - Бејбе, култниот скопски диџеј пред чии очи минуваат бројни генерации кои на неговите журки го опипуваат младешкиот живот. Но, независно на општествените искушенија, според него, на љубовта и припаѓа половина од домашното воспитување.

Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии

Тагови: