fbpx

Игор Џамбазов: Ни претстои тешка борба за враќање на публиката во театарот

За актерот Игор Џамбазов, културата и културните институции одамна се заразени со вирусот на манипулација и политизација. Според него, следува дополнително искушение по корона вирусот за враќање на публиката во театарот каде се седи заедно со стотици луѓе во ист простор.

Тагови: