fbpx

„Кантар“ Саботажа

„Кантар“ Саботажа, е првично емитувана на 13 март 2017 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.

 

Тагови: