fbpx

„Мокра“ Саботажа

„Мокра“ Саботажа, е првично емитувана на 27 ноември 2017 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.

Тагови: