fbpx

„Монументална“ Саботажа

„Монументална“ Саботажа, емитувана на 23 февруари 2018 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.

Тагови: