fbpx

„Надробена“ Саботажа

„Надробена“ Саботажа, емитувана на 23 март 2018 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.

Тагови: