fbpx

На занаетчиството ќе му требаат барем две години за да се залечи

Пандемијата силно ги удри сите занаети. Агрон Фазлији, претседателот на Занаетчиската комора на Македонија вели дека се неопходни итни мерки за поддршка да можат занаетчиствата да си ја задржат амбасадорската улога.

 

Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии

Тагови: