fbpx

„Озрачена“ Саботажа

„Озрачена“ Саботажа, емитувана на 20 октомври 2017 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.

Тагови: