fbpx

„Префикс“ Саботажа

„Префикс“ Саботажа, емитувана на 30 октомври 2017 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.

Тагови: