fbpx

„Пропадната“ Саботажа

„Пропадната“ Саботажа, емитувана на 01 декември 2017 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.

Тагови: