fbpx

„Растопена“ Саботажа

„Растопена“ Саботажа, емитувана на 26 февруари 2018 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.

Тагови: